Antrenorul progresist Andrei Erimia, alaturi de Leo Boiangiu, unul din cei mai constanti jucatori ai Progresului Spartac din anul care tocmai se incheie, au fost invitati la emisiunea „Trafic Sport” de la Sport Total FM.

Pe durata de aproape 75 de minute cat s-au aflat in studio, acestia au analizat prestatiile Progresului Spartac din acest sezon si au povestit despre planurile pentru anul viitor. Antrenorul Andrei Erimia a dezvaluit pe jumatate si primul nou transfer al iernii, care urmeaza sa se concretizeze chiar maine, si care ar putea fi un atacant „de la o echipa din imediata vecinatate a Progresului”!

„Cred că sunt mai multe motive pentru care suntem pe locul 5. Seria este mai puternică, dar sunt și motive interne. Am avut mulți accidentați, am avut un început destul de dificil de campionat. Am jucat cu Rapidul în prima etapă și am pierdut în ultimul minut după ce am jucat în zece oameni. E mult mai dificil să câștigi campionatul într-o serie cu Rapid, o echipă puternică din toate punctele de vedere.

Ne propunem să ducem stadionul la nivelul Ligii a II-a. Anul trecut aveam 200 de locuri, acum avem 500. Ne propunem să reconstruim vestiarele. Sunt mai multe lucruri pe care dorim să le facem.

Suporterii au rămas lângă noi și s-au înmulțit. Sunt activi, au fost la toate meciurile, fie că au fost acasă sau în deplasare.

Leo e un jucător foarte bun, cu o inteligență ridicată de joc, cu un spirit de sacrificiu și este foarte folositor pentru un antrenor să îl aibă în teren.

La Progresul Spartac există stabilitate financiară, nu au existat niciodată probleme din acest punct de vedere.

Pregătim un cantonament în Turcia, să putem să ne pregătim, pentru că nu știm cum va fi vremea în România. Încercăm să stabilim și două meciuri amicale acolo” a mai povestit antrenorul bleu-albastrilor pe parcursul emisiunii.

La randul sau, Leo Boiangiu a relatat, printre altele:

„Am muncit la antrenamente, m-am pregătit și domnul profesor mi-a acordat încredere. Principalul meu scop a fost să îmi ajut echipa să promoveze, dar din păcate nu am reușit. Fiecare jucător tânăr își dorește să muncească, să ajungă în Liga I sau chiar mai sus. Aștept cu nerăbdare prima etapă din retur. Rapid vine la noi acasă și sperăm să facem o figură bună.

Mai am de lucru la forță, la viteză. Calitățile mele ar fi inteligența, lovirea, modul cum gândesc anumite faze.”

Pentru cei care nu au ascultat emisiunea, inregistrarea integrala poate fi regasita accesand link-ul de mai jos:

https://sptfm.ro/2018/12/12/audio-exclusiv-andrei-erimia-revine-la-sport-total-fm-de-la-ora-1700/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s