Progresul Spartac este intre echipele interesate pentru transferul atacantul Marin Andrei Luca, de la CS Popesti Leordeni, vecina noastra de clasament in seria a doua a Ligii a III-a, informeaza site-ul ilfovsport.ro.

Luca, nascut in 1993, a fost junior al Progresului din Cotroceni. A mai trecut apoi pe la Unirea Slobozia (in liga secunda), Viitorul Axintele (unde a fost coleg cu Raduta, Frangu si Cana), Dunarea Calarasi (cu care a promovat in 2016 in liga secunda, din nou alaturi de Raduta), CS Tunari si CS Popesti Leordeni. Toamna aceasta, la Popesti, a inscris cinci goluri, printre care si cel in poarta Rapidului, in timp ce in ultima etapa a campionatului trecut reusise sa marcheze si pe Ilie Oana in meciul de promovare al Petrolului.

De serviciile sale mai sunt interesati si cei de la CS Tunari, echipa la care acesta a evoluat inainte de a se transfera la Popesti Leordeni, dar si actuala sa echipa, care ar dori se pare sa il pastreze in continuare.

In fotografie il vedem in tricoul CS Tunari, talonat de un alt jucator aflat acum la Progresul Spartac, Leo Boiangiu (pe atunci la CS Popesti Leordeni).

Un gând despre „Marin Andrei Luca – viitor atacant al Progresului Spartac?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s