Asa cum s-a scris si imediat dupa meci, partida de mare lupta de sambata a lasat urme adanci in lotul progresist. Astfel, cei doi eliminati, Luca si Parfeon, vor fi automat suspendati, cu mentiunea ca in cazul lui Parfeon, care a vazut rosu direct, se asteapta o suspendare de minim doua jocuri.

Dintre accidentati, cel mai grav este afectat Leo Boiangiu, care va lipsi cel putin trei saptamani. Restul – Raduta, E. Radu, Donca, Geana – ar trebui sa fie recuperati pana la ora partidei, singurul sub semnul intrebarii fiind ultimul. La acestea se adauga problemele lui Tudorache, care l-au facut sa rateze partida cu Rapid.

Vor aparea in lot in schimb cel mai probabil ultimii veniti, Turbatu si Dorobantu, doi mijlocasi de ’99 care au evoluat in toamna pentru CSM Oltenita.

Pe langa absente, progresistii mai au si de depasit euforia prelungita dupa victoria de rasunet de sambata cu Rapid. Sa speram insa ca vor reusi sa isi regaseasca determinarea si sambata, contra celor din Tunari, una din formatiile valoroase ale seriei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s