Galeria progresista anunta, atat pe pagina proprie de facebook cat si prin afise lipite la stadion sau in cartier (foto jos), organizarea deplasarii pentru meciul de la Tunari cu microbuze inchiriate. Adunarea suporterilor va avea loc la stadionul din Intrarea Vrabiei la ora 13.30.

Se asteapta un numar de suporteri mai mare decat de obicei dat fiind entuziasmul generat de victoria cu Rapid dar si de faptul ca Tunari este, alaturi de Popesti Leordeni, cam cea mai scurta deplasare din retur. Si vremea se anunta excelenta la ora jocului, cu soare si peste 20 de grade, asa ca sunt toate premisele pentru un nou spectacol, pe teren si in tribune!

2 gânduri despre „Galeria organizeaza deplasare cu microbuze la Tunari

  1. Buna ziua ! Ținând seama de frumoasele acțiuni inițiate si derulate de către clubul si galeria Progresul Spartac, rog să răspundeți la o întrebare… Când și de unde pot fi achiziționate produse oficiale Progresul ? Mulțumesc.

    Apreciază

    1. Incercati pe pagina de facebook a galeriei, Colectivul Progresul Spartac. Ei au mai scos la vanzare esarfe si alte produse, noi inca nu am deschis nimic in aceasta directie, probabil ca trebuie sa ne gandim si la asta in viitorul apropiat

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s