In entuziasmul victoriei din prima etapa, am scris doar despre echipa si suporterii nostri, uitand de contributia majora la spectacolul de pe teren si din tribuna al fanilor rapidisti. Fata de cele 400 de locuri puse la dispozitie oaspetilor de clubul Progresul, la stadion au venit aproape 1000 de suporteri! Intr-un fel sau altul, cam 600 de fani au reusit sa intre pe stadion inainte ca fortele de ordine sa blocheze accesul pentru ultimii aproape 300 de oameni ramasi la poarta principala din Intrarea Vrabiei, considerand ca stadionul este deja supra aglomerat.

Presedintele Rapidului, Ovidiu Burca, a facut eforturi supraomenesti pentru a convinge Jandarmeria si organizatorii sa gaseasca o solutia pentru ca si acesti suporteri sa poata vedea meciul. Si, profitand si de o conjunctura favorabila, intrarea ambulantei In incinta fiind blocata de oamenii masati in fata portii, pana la urma fanii au putut urmari jocul in picioare din zona coltului de teren aflat in dreptul portii de intrare.

Atmosfera creata de aproape 1000 de suporteri rapidisti care au cantat pe toata durata meciului, indiferent de scor, a fost una cum nu vom mai vedea foarte curand in Intrarea Vrabiei. Iar comportamentul general a fost unul absolut fair-play in ciuda tensiunii de pe teren.

Inclusiv fortele de ordine merita aprecieri pentru modul inspirat si plin de tact cu care au gestionat momentele tensionate, fara a duce la escaladarea inutila a unor incidente minore.

Transmitem si de aici multumirile si respectul nostru catre galeria rapidista. Fotbalul romanesc are nevoie de Rapid si de suporterii Rapidului. Mult succes in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s