Antrenorul principal al echipei Progresul Spartac, Andrei Erimia, ne-a oferit câteva explicații, în exclusivitate, pe marginea marii victorii din startul returului, 3-1 cu Rapid București.

Iată cele afirmate de către tehnicianul bleu-albastru: ”Victoria se datorează jucătorilor, aceasta nefiind o declarație de complezență. Energia consumată, intensitatea la care au evoluat, combativitatea lor, starea psihică în care i-a găsit partida, sunt tot atâtea argumente fundamentale pentru succesul final. Chiar dacă este un clișeu, includ la jucători și galeria, ale cărei eforturi au fost peste așteptări. Suporterii au simțit foarte bine momentele-cheie, în care fotbaliștii aveau nevoie de încurajările lor și astfel au ajutat din plin la această victorie a noastră, a tuturor. Remarc acest lucru mai ales dacă ținem cont de faptul că galeria noastră a fost depășită numeric, iar condițiile pentru micuțul nostru stadion au fost diferite față de un meci obișnuit. Aș mai vrea să îi felicit pe toți din club care au ajutat la organizarea foarte bună a acestui eveniment spectaculos. Felicit și Rapidul, atât pentru jocul prestat cât și pentru suporterii aduși în tribune și le urez mult succes în continuare, în lupta pentru promovare. Chiar dacă jocul echipei a fost unanim apreciat, nu pot trece peste cele două cartonașe roșii încasate prea ușor, în condițiile în care eram la cârma jocului. Sper ca jucătorii să conștientizeze că atitudinea și implicarea din acest meci nu sunt decât o consecință a ceea ce fac zilnic la antrenamente. Doresc ca jucătorii să se dedice total și să fie de la zi la zi mai buni. Spiritul progresist este unic. Aici este Progresul!”, a încheiat fericit Andrei Erimia acest discurs.

Mulțumim Andrei!

Progresul tot înainte!

2 gânduri despre „Concluziile lui Andrei Erimia după marele succes cu Rapid

  1. La asa antrenor,asa echipa! Fara un antrenor bun, echipa nu poate avea rezultate bune dar nici fără jucători buni,antrenorul nu se poate face remarcat.Succes pe mai departe!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s