Frumoasa victorie cu Rapid ne staruie inca in minte, desi au trecut deja trei zile de la incheierea meciului. Unele voci neutre au apreciat ca „s-a schimbat norocul” fata de partida tur, intoarsa de rapidisti pe final, de vreme ce la meciul din Intrarea Vrabiei giulestenii au avut nu mai putin de trei bare!

Dar, chiar daca este adevarat in buna masura faptul ca mingea a parut sa tina „pe fata” cu Rapid in tur si cu Progresul in retur, aceasta nu este singura explicatie a rezultatelor de pe teren. Pentru ca, desi fotbalul e un sport ciudat, in care, desi poti avea 15-1 la ocazii si sa pierzi cu 0-1 (exemplu concret: meciul din toamna cu Modelu), tot „mingea” pare sa aleaga de cele mai multe ori drept castigatoare exact echipa care a meritat, si-a dorit mai mult, a luptat cu mai multa daruire. Iar sambata, aceasta echipa a fost Progresul! Care a pregatit exemplar acest meci, a avut curaj, posesie, ocazii, iar pe final a tras cu dintii, in inferioritate numerica, pentru un rezultat de prestigiu.

Si asta in fata unui Rapid care va demonstra, suntem convinsi, ca a urcat cu o „clasa” mai sus fata de toamna, si se pregateste pentru a fi in top si la nivelul esalonului secund.

Sa speram doar ca vom vedea bleu-albastrii la fel de determinati si etapa viitoare la Tunari, dar si in toate celelalte partide ale returului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s