La Tunari, Progresul Spartac si-a trecut in cont inca doua goluri, ajungand la un total de 32 de goluri in acest campionat.

Primul a fost reusit de Tudorache, revenit dupa o accidentare la gamba, jucator rapid a carui intrare in repriza secunda a destabilizat evident puternicii dar lentii fundasi adversi. Este al patrulea gol pentru cel mai tanar jucator al echipei noastre, cu care il egaleaza pe locul doi intre golgeterii progresisti pe Militaru, plecat in iarna la Borcea (unde a si reusit un gol, in prima etapa). Sa notam si ca la numarul total de reusite, al doilea marcator din lotul actual al bleu-albastrilor este de fapt Andrei Luca, cu sase, cinci dintre acestea realizate in toamna pentru Popesti Leordeni.

Golul care a inchis meciul a fost reusit din penalty de capitanul echipei, Ciprian Stanciu, dupa un fault asupra debutantului Dorobantu. Pentru Stanciu, este al zecelea gol in acest campionat, opt dintre ele din lovituri de la 11 m (procentaj de reusita 100%). Nu avem din pacate o statistica exacta la nivelul seriei, dar cu siguranta el este in top si la acest nivel, intr-un clasament condus de Dedu (CS Afumati) cu 16 goluri si in care ii regasim si pe Vlada (Rapid) cu 13, si jucatorii Unirii Slobozia, Nastase cu 11 si Buca cu 10.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s