Cu absente importante dupa meciul de mare lupta cu Rapid (Parfeon si Luca – suspendati, Boiangiu si E. Radu – accidentati), Progresul Spartac s-a vazut nevoita sa schimbe pentru meciul de la Tunari inclusiv formula de joc, revenind la 4-2-3-1. Iar in primul unsprezece a aparut, in premiera in tricoul bleu-albastru, Adrian Dorobantu (foto – primul de langa Raduta), jucator nascut in 1999 care a evoluat in toamna pentru CSM Oltenita, dar a fost formata de Regal Sport (actualul Centru de Performanta Rapid).

Tanarul fotbalist a avut o evolutie promitatoare, chiar daca a fost evident ca in doar doua saptamani de la sosire inca nu s-a putut integra in „traseele” jocului ofensiv al bleu-albastrilor. Combativitate, viteza, dribling – iata calitati care ne fac sa credem ca Dorobantu (cu doua goluri la activ in toamna pentru Oltenita) poate deveni un membru valoros pentru colectivul Progresului Spartac. De altfel, el si-a incheiat evolutia de 88 de minute ieri cu o frumoasa incursiune pe stanga prin care a „scos” penalty-ul de 2-0.

Al doilea debut consemnat ieri a fost cel al lui Gabriel Turbatu, jucator care a facut pregatirea de iarna cu Rapid dupa prestatiile bune din toamna la Oltenita, pentru care a inscris si 3 goluri. Cu background asemanator cu al colegului sau (nascut in 1999, provenit de la Regal, trecut pe la CSA Steaua), Turbatu, intrat in min 68 in locul lui Cadolar, nu a avut prea multe ocazii ieri sa isi puna in valoare calitatile, dar suntem convinsi ca o va face in meciurile urmatoare.

Mult succes ambilor in tricoul progresist!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s