Aflat „sub asediu” la meciul cu Rapid, stadionul Progresul Spartac a facut fata cu greu prezentei a circa 1000 de spectatori in conditiile in care capacitatea totala tribunelor era in jur de 600 de locuri. Chiar daca in mod normal la un meci acasa numarul de oameni prezenti este de circa 300, clubul nostru se pregateste si pentru alte confruntari de orgolii, mai devreme sau mai tarziu. Sa nu uitam ca in campionatul viitor vom primi aproape sigur in Intrarea Vrabiei pe CSA Steaua, care si daca nu castiga play-off-ul din vara poate solicita prezenta in Liga a III-a pe baza calificarii echipei de juniori in Liga Elitelor.

Ca atare, se poarta discutii avansate privind achizitionarea unei tribune modulare de 5-600 de locuri care va fi amplasata in peluza dinspre Ferentari. Si pe care s-ar putea sa o vedem deja instalata pana la meciul cu Sportul Chiscani!

Tot in aceasta primavara este posibil sa putem oferi si alte vesti interesante pentru suporterii nostri in privinta dezvoltarii infrastructurii sportive aflata la dispozitia clubului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s