Robert Cazaciuc, fotbalist nascut in 3.06.2000, se afla in „anturajul” primei echipe inca din iarna lui 2018, cand a participat la cantonamentul de la Salonic. Dar longilinul (1,89 m inaltime) atacant / mijlocas ofensiv a fost considerat ca fiind inca fragil pentru duelurile aspre ale Ligii a III -a, astfel ca doar din aceasta primavara a inceput sa isi faca aparitia si pe banca de rezerve la meciurile oficiale, dar fara a debuta si pe teren.

Ieri, intr-un meci pe care, cel putin in repriza secunda, Progresul Spartac l-a dominat categoric, dar nu a gasit inspiratia necesara loviturii decisive, Andrei Erimia a luat surprinzator decizia de a-l arunca in lupta in premiera, desi il mai avea pe banca si pe experimentatul Apostol, atunci cand mai erau doar patru minute din timpul regulamentar de joc. „Nu astept de la tine sa imi castigi jocul. Du-te si bucura-te de fotbal”, i-a spus antrenorul progresist noului intrat, nevrand sa puna o presiune suplimentara pe umerii acestuia. Cazaciuc insa nu a respectat indicatia si, la primul contact cu balonul, a trimis o excelenta lovitura de cap, chiar la radacina barei, pentru golul victoriei, dupa un corner batut in premiera de Geana. (Merita povestit si ca, pana atunci, Progresul mai beneficiase de vreo zece cornere numai in repriza a doua, executate fara efect pe tabela de marcaj de Donca, si acesta luase mingea pentru o noua lovitura, dar staff-ul a cerut insistent ca Geana sa fie cel care executa).

Un debut fulminant, de care nu multi jucatori au parte, si pe care tanarul nostru jucator (in foto, pe umerii preparatorului fizic Florin Draghici) nu il va uita cu siguranta prea curand!

Un gând despre „Un debut greu de uitat pentru Cazaciuc

  1. Felicitări antrenorului pentru schimbarea inspirată si tânărului Cazaciuc pentru debut si ca a demonstrat că 3-4 minute pot fi suficiente pentru a-ti arăta valoarea si a fructifica la maxim șansa oferită.La cât mai multe prezente în echipa!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s