Victoriile „pe ultima suta de metri” nu sunt tocmai o obisnuinta pentru Progresul Spartac. In aproape trei ani de cand urmarim acest nou proiect, ne putem aminti doar cateva succese la fel de dramatice, sau macar pe aproape. Dintre ele, se detaseaza golul reusit de Damaschin in minutul 90+3 al meciului de play-off din vara lui 2017 cu Regal (echipa pe care nu reusiseram sa o invingem in cele doua meciuri anterioare din acelasi sezon), crucial pentru castigarea campionatului bucurestean. In afara de acesta insa mai gasim doar cateva succese conturate tarziu: la Buzau cu Metalul (86 – Apostol), cu AFC Progresul in 2016 (85 – Geana, a mai inscris si Cana – 88), Crevedia (83 – Nechita, a urmat si Dedu – 92), Tulcea (83 – Geana).

Culmea, desi mult mai putine, esecurile au avut de mult mai multe ori deznodamantul conturat in extremis: egalurile cu Termo (2-2 – gol primit in min 94), FCSB 2 (2-2, 94), Medgidia (2-2, 95) si infrangerile cu Axiopolis (2-3, 88), Modelu (0-1, 97), Rapid (1-2, 92), Afumati (0-1, 86).

Cumva normal tinand cont de lipsa de experienta a jucatorilor nostri, acest dezechilibru se poate corecta in viitor odata cu cresterea maturitatii in joc a grupului progresist, iar meciul de ieri reprezinta un prim pas in aceasta directie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s