Meciul de ieri a adaugat doua noi goluri la zestrea Progresului Spartac din acest campionat, ajunsa la un total de 44 de reusite.

Dupa deschiderea scorului de catre gazde reactia bleu-albastrilor a venit rapid: fundasul dreapta Daniel Vlad (foto) a urcat surprinzator si nemarcat in centrul careului advers la o lovitura libera executata de Donca iar un fundas advers l-a busculat agresiv din spate pentru a-l inpiedica sa loveasca mingea cu capul. Ciprian Stanciu a executat ca de obicei impecabil, reusind al treisprezecelea gol in sezon, sase dintre acestea fiind inscrise in retur.

La doar trei minute, Progresul are un contraatac rapid prin E. Radu, lansat excelent de Donca, portarul advers iese si respinge cu piciorul pana la Ditu care nu reuseste sa suteze spre poarta goala dar apoi il lanseaza in dreapta pe Vlad care intra in careu si suteaza din alergare la coltul lung. Este primul gol oficial ca progresist pentru fundasul venit vara trecuta de la FCSB 2, jucator cu un evident apetit ofensiv, devenit o piesa de baza in angrenajul bleu-albastrilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s