CS Afumati a parut multa vreme capabila sa lupte cu Rapidul pentru primul loc, mai ales ca era vorba de o echipa care incheiase campionatul anterior pe locul 5 in … liga secunda! Cateva rateuri neasteptate, unele chiar pe teren propriu (2-2 cu Chiscani, 1-2 cu Tunari, 2-2 cu Faurei) au scos insa prematur din ecuatia promovarii formatia ilfoveana. Dar, scapati de presiune, acestia au reusit apoi o serie pozitiva prelungita, cu sase victorii si un singur egal, impotriva Rapidului, care le-a readus locul doi si un avans consistent in fata urmatitoarelor – 5 puncte peste Unirea Slobozia si 7 in fata Progresului Spartac, cu doar doua etape inainte de final.

Meciul de azi pune fata in fata asadar doua din cele mai bune echipe ale seriei, potentiale candidate la promovare in campionatul viitor. Pana acum, scorul intalnirilor directe este egal, bleu-albastrii castigand cu 2-1 in Cupa Romaniei iar ilfovenii revansandu-se pe teren propriu cu 1-0 in campionat (foto).

Se anunta asadar un examen serios pentru progresisti, pe care doar o victorie ii mai poate mentine pe primul loc in clasamentul returului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s