Sâmbătă, de la ora 19, pe stadionul Progresul Spartac, clubul nostru sărbătorește 75 de ani de istorie a Progresului Bucuresti, printr-o partida a fostelor glorii ale acestui club, partener fiindu-ne rivalii dar si prietenii traditionali de la Rapid. Meciul se va disputa imediat dupa partida de campionat Progresul Spartac – CS Afumati.

Giulestenii au anuntat lotul pentru evenimentul de azi, din care nu lipsesc Pancu, Burca, Bolohan, Badoi sau Mazilu. Dar iata mai jos lista completa a rapidistilor: Ion Manu, George Maria, Bebelas Cioran, Marian Grigore, Ion Ispas, Marian Rada, Ion Voicu, Ovidiu Burcă, Nicolae Paraschiv, Nicolae Grigore, Mihai Iosif, Florin Manea, Ștefan Grigorie, Mugur Bolohan, Valentin Bădoi, Vasile Caciureac, Rodin Voinea, Daniel Pancu, Ionuț Mazilu.

Antrenor: Florică Drăghici

Manager: Lucian Ionescu

Prognoza meteo pentru ora meciului este una favorabila, asa ca asteptam cat mai multa lume la evenimentul deosebit de azi!

Un gând despre „Rapid si-a anuntat lotul pentru meciul fostelor glorii

  1. Dacă prognoza metro(ului) este favorabilă, sperăm din tot sufletul, că și prognoza meteo să fie la fel. Doar o glumă, ca să ne mai destindem în week-end.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s