In premiera in cei trei ani de la „lansarea la apa” a proiectului numit Progresul Spartac, ne-am dorit sa sarbatorim o aniversare deosebita, 75 de ani de la infiintarea clubului din Parcul cu Platani, alaturi de fostele glorii ale acestui club drag inimilor noastre. Am stiut ca aceasta initiativa va fi intampinata de unii si altii cu animozitate si reticenta dar ne-am asumat acest lucru bazandu-ne pe faptul ca, in acesti trei ani, am demonstrat deja ca intentiile noastre au acoperire si la nivelul faptelor.

A iesit, si prin meritul fanilor nostri dar si al rapidistilor care au demonstrat ca sunt alaturi de culorile visinii peste tot, si care au creat o atmosfera de exceptie in tribune, o seara superba, in care toti cei prezenti s-au simtit ca si cum s-ar fi intors in timpcu cateva zeci de ani.

Pentru ce a fost sambata seara in Intrarea Vrabiei se cuvin multumiri tuturor celor care au contribuit la eveniment: organizatori, spectatori sau foste glorii visinii si bleu-albastre. Ne vom risca insa sa facem si niste nominalizari, fara a diminua cu nimic meritele celor pe care ii vom omite doar din lipsa de spatiu: legendarul fotbalist Nicolae Oaida, de o varsta cu Progresul; fostul jucator dar si exceptionalul antrenor de juniori Aurel Mandoiu, prin mainile carora au trecut jucatori ca Galca, Fl. Carstea, Ov. Petre, Sapunaru, dar si actualul golgeter al Progresului Spartac, Stanciu; Victor Ene, „magicianul” de la mijlocul terenului din anii 1985-1995; Tom Cristea, un lider al grupului alb-negrilor din Regie, care a trait a doua tinerete in culorile bleu albastre; Viorel Dinu, antrenorul echipei din Popesti, care a dat dovada de caracter venind in Intrarea Vrabiei dupa ce fusese atacat de noi, nu tocmai elegant, dupa partida directa de acum o luna; Cristian Popescu, antrenor cu portarii tot la Popesti, de departe favoritul fanilor progresisti, pe care i-a impresionat ieri cu plonjoane ca la 20 de ani. De asemenea, trebuie mentionat demersul organizatoric al lui David Petrisor, care a facut eforturi supraomenesti pentru a asigura desfasurarea acestei partide pe care, de altfel, a si arbitrat-o. Si nu in ultimul rand multumim domnului profesor Dan Paun care, desi nu a fost prezent, a avut disponibilitatea de a contribui la organizarea acestui eveniment.

Cerand inca o data scuze celor pe care nu i-am putut mentiona aici, va anuntam ca acesta a fost doar primul dintr-un sir de evenimente similare pe care ni le dorim devenite traditionale in Intrarea Vrabiei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s