Lupta pentru evitarea pozitiilor retrogradabile a implicat in seria a doua practic toate echipele situate mai jos de locul 8. In ultima etapa, trei dintre acestea (Axiopolis, Faurei si Medgidia) reusisera sa isi asigure deja punctaje suficiente pentru a nu mai avea emotii in timp ce a patra, Oltenita, nu mai putea evita locul 14. Ramasesera in lupta asadar trei formatii, Borcea, Chiscani si FCSB 2, care isi doreau sa evite locul 13.

Pentru Progresul Spartac miza ultimei etape in schimb a fost doar una de ordin moral, locul trei si titlul absolut onorific de campioana a returului. Bleu-albastrii si-au respectat insa statutul de echipa de top, castigand si acest meci si dand mari emotii echipei locale, ramasa insa pe 12 in urma infrangerii echipei din Chiscani. Victoria a venit la capatul unei evolutii nu dintre cele mai impresionante, dar care totusi a permis gazdelor sa isi creeze o singura ocazie clara de gol.

Un clasament publicat de Liga2.ro ne informeaza ca, oficial, si Agricola Borcea ar fi pe pozitie retrogradabila, fiind locul 12 cu cel mai slab punctaj, intr-un clasament in care se iau in calcul doar punctele obtinute cu cele 11 echipe mai bine clasate! Cu siguranta insa, chiar si intr-o astfel de situatie, de „prima sub linie”, vom revedea si anul viitor echipa calaraseana, dar si pe cea din Chiscani, in liga a treia, ambele prestand de altfel un fotbal frumos si ofensiv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s