Chiar daca meciul de la Borcea, ultimul din campionat, era unul fara o miza reala din perspectiva noastra, suporterii au tinut sa fie alaturi de echipa in numar destul de mare.

La final de campionat, nu putem sa nu le multumim inca o data pentru generoasa lor sustinere, pe care am simtit-o la fel si la victorii dar si in clipele mai dificile ale startului dezastruos de campionat. Suntem norocosi sa avem astfel de suporteri, iar anul acesta, chiar asa rau cum a inceput, am facut pasi importanti impreuna pentru a aduce cat mai multa lume alaturi de echipa, ajungand la cifre de 400-500 de spectatori la meciuri obisnuite de campionat cu Axiopolis, Oltenita sau Afumati.

Iar titlul articolului este doar o parafrazare sau mai degraba o reamintire a inspiratului banner afisat de galeria noastra in urma cu un an, la sfarsitul campionatului trecut. Multumim tuturor celor care cred in noi!

Progresul, tot inainte!

Un gând despre „Cu zambetul pe buze si mingea la picior / Va asteptam alaturi sezonul viitor!

  1. Acest loc 3 în clasament este, după părerea mea, o performanta sportiva deosebita (ca si locul 2 din sezonul trecut), datorată patronatului, conducerii tehnice, jucătorilor si suporterilor, care trebuiesc felicitati!
    Totodată, felicitări merita si cei care, pe acest site, ne prezintă permanent, cu entuziasm și profesionalism, noutati, știri și comentarii de actualitate. Fără ei, clubul si suporterii, ar fi mai săraci, mai „fără sare si piper”, ingrediente de baza in orice întreprindere.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s