Astazi au inceput meciurile din play-off-ul Ligii a IV-a bucurestene, la care participa, pentru al treilea an consecutiv, primele patru clasate din sezonul regulat.

In primul joc, Carmen a dispus fara prea multe emotii de „Progresul” 2005, cu scorul de 3-1 (2-0), printr-o dubla a lui Ionita (foto) si un gol superb al fostului nostru jucator, Nechita, respectiv Tudose.

In al doilea meci, CSA Steaua a castigat la scor cu Dinamo, 5-1 (4-0). Devine astfel evident ca pentru titlul de campioana a Capitalei si locul la baraj se vor bate CSA Steaua si Carmen, al caror meci direct este programat sambata. CSA Steaua, lider dupa sezonul regulat, pare favorita, dar Carmen, campioana returului, are ascendentul victoriei in ultimul meci direct (1-0) si spera ca va reusi surpriza.

Nu putem trece cu vederea faptul ca, in transmisiunea live de la Digi Sport, clubul Progresul 2005, care nu are nici o tangenta cu vechiul club din Parcul cu Platani, este prezentat drept „Progresul Bucuresti”, folosindu-se inclusiv vechea emblema cu frunza de platan, pe care acest club nu si-a arogat-o niciodata! Sigur ca nevoia de audienta este dominanta, dar o minima verticalitate din partea unui post de televiziune respectabil ar fi fost de asteptat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s