Cu o capacitate de numai 250 de locuri in tribuna, stadionul Progresul Spartac a inregistrat in primul campionat de Liga a III-a o asistenta medie de circa o suta de spectatori pe meci, desi echipa se afla pe primul loc si a luptat pana in ultima clipa pentru promovarea in liga secunda.

In acest an, capacitatea tribunelor a fost marita, ajungand chiar, la ultimul meci de acasa, la 1000 de locuri! Iar media de spectatori inregistrata in acest retur depaseste pe cea a multor echipe de liga secunda si chiar a unora de prima liga! Astfel, la cele sapte partide ale primaverii au venit in Intrarea Vrabiei aproximativ 3000 de suporteri, ceea ce reprezinta o medie excelenta de 430 pe meci. Chiar si fara asistenta record de 1200 de persoane inregistrata la meciul cu Rapid, media este una mai mult decat multumitoare, de 300 de spectatori.

Ne bucuram ca oamenii din cartier si nu numai au invatat drumul spre stadionul nostru si speram sa le putem oferi cat mai curand si partide de liga superioara in aceasta locatie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s