Dupa ce au cucerit titlul de campioni ai Bucurestiului in 2017 cu Progresul Spartac, Alexandru Nechita si Daniel Stoian au „recidivat” ieri in tricoul clubului Carmen.

„Lunetistul” Nechita, golgeterul Progresului Spartac in sezonul de Liga a IV-a, a reusit cate un gol din afara careului in primele doua meciuri de play-off, iar ieri a fost aproape de a deschide scorul cu o executie superba din lovitura libera de la 25 m. Daniel Stoian, fostul nostru capitan, a intrat in repriza secunda si si-a asumat in prelungiri o responsabilitate cruciala pentru echipa sa, preluind tricoul portarului Stanciu, care fusese eliminat, dar stelistii nu au reusit sa il puna la incercare in minutul ramas de joc!

Din lotul formatiei Carmen au facut parte pe parcursul campionatului si alti fosti progresisti: Mihai Damaschin (doar in tur), Alexandru Frangu si Mihai Cana. Din diverse motive, acestia nu au participat la meciurile de play-off, dar tehnic sunt si ei campioni pentru a doua oara in trei ani.

Pentru cei doi urmeaza o noua partida cu Steaua, in Cupa Romaniei, inainte de barajul cu Mostistea Ulmu, pentru promovarea in liga a treia, in care Carmen porneste ca mare favorita. Meciul de „acasa” al rosu-negrilor ar putea avea loc chiar pe stadionul Progresul Spartac, unde campioana Capitalei a disputat o parte din partidele pe teren propriu din acest sezon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s