Cea mai interesanta partida a mansei tur a barajului se disputa fara indoiala la Ulmu, intre Mostistea si campioana Bucurestiului, Carmen.

Odata cu jocul a inceput si furtuna, insotita de o ploaie torentiala, care a dus inclusiv la oprirea partidei in minutul 10, la scorul de 0-1 (gol Patrascu). Dupa reluarea jocului, Carmen a parut sa se desprinda, inscriind pentru 0-2 prin Chiacu, dar apoi gazdele au revenit si au reusit egalarea, ba chiar au ratat o ocazie imensa de a trece in avantaj.

Intr-un alt joc, Recolta Gh Doja si Viitorul Pantelimon sunt la egalitate, 0-0, dupa primele 45 de minute.

  • Imediat dupa reluare, Ulmu preia conducerea: 3-2! Golurile 2 si 3 pentru calaraseni au venit ambele in urma unor lovituri libere de la 25 de metri.
  • Gh Doja inscrie doua goluri unul dupa altul si conduce cu 2-0 in min 65!
  • Carmen restabileste egalitatea, 3-3. Autorul golului, Kana, adreseaza injurii fanilor locali, vede cartonasul rosu si isi lasa echipa in 10. In superioritate, Ulmu isi creeaza ocazia mari, avand si o bara.
  • Un jucator de la Ulmu este la randul sau eliminat.

Recolta Gh. Doja castiga cu 2-0 meciul cu Viitorul Pantelimon si ar putea fi prima echipa din Ialomita care promoveaza in Liga a III-a dupa multi ani! Judetul mai este reprezentat in fotbal doar de Unirea Slobozia.

  • La Ulmu inca se joaca iar fostul capitan progresist Daniel Stoian (intrat in repriza secunda in locul lui Nechita) are o ocazie uriasa cu capul, dupa un corner.

Final si la Ulmu, 3-3, dupa o partida nebuna in care ambele echipe au trecut pe final pe langa desprindere. Carmen are prima sansa dupa acest joc, dar am putea avea un meci dramatic si la retur!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s