Fotbalul romanesc traieste din nou, dupa aproape 20 de ani, momente magice alaturi de echipa nationala. Victoriile de senzatie cu Anglia si Croatia ale tinerilor tricolori U21 ne aduc nu doar bucuria de moment, cat mai ales speranta ca vom vedea din nou echipa Romaniei batandu-se curajos cu marile puteri ale fotbalului mondial. Iar nostalgia e amplificata si de faptul ca vedem pe teren din nou tricoul cu numarul 10 si numele de Hagi, de parca exact asta era ceea ce ne-a lipsit din 2000 incoace…

Intre miile de romani de la Cesena s-au aflat si capitanul Progresului Spartac, Ciprian Stanciu, dar si preparatorul fizic al echipei noastre, Florin Draghici sau mijlocasul Mircea Donca. Primii doi nu au ratat ocazia unei fotografii dupa joc cu doua dintre vedetele formatiei de tineret a Romaniei, George Puscas si Ionut Radu.

De pe stadion sau de acasa, progresistii sustin, alaturi de toti romanii, aceasta echipa care, dincolo de rezultatele de exceptie, demonstreaza ceva mai important, curaj si spirit de lupta, sintetizate excelent de portarul Radu cu expresia „acolo unde nu ajung picioarele ajunge inima”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s