La Pasărea a avut loc returul barajului dintre ACSO Viitorul Pantelimon (Ilfov) și Recolta Gheorghe Doja (Ialomița). Cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare, gazdele având ceva mai multe ocazii. Raportul barelor a fost de 2-1 în favoarea gazdelor, care au și ratat un penalty în minutul 60, prin Vasile Constantin.

Cei de la Pantelimon au solicitat și un gol, la o lovitură de cap din careu, la care mingea a căzut în zona liniei porții.

În tur, Recolta Gheorghe Doja se impusese cu 2-0. veteranul dintre buturile ialomițenilor, Petre Marian, în vârstă de 45 de ani, a făcut din nou un meci mare.

La finalul meciului, Recolta Gheorghe Doja a dedicat promovarea istorică lui George Mihalache, fost jucător al echipei care a decedat acum câțiva ani, într-un accident rutier. De atunci, Recolta Gheorghe Doja a retras tricoul cu numărul 19 din circuit.

Oficialii grupării ialomițene sunt convinși că vor fi ajutați de autoritățile locale pentru a se înscrie în Liga a III-a.

Alaturi de aceasta, din zona geografica a seriei a II-a au mai promovat Poseidon Limanu (CT), Mostistea Ulmu (CL) si Viitorul Ianca (Br).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s