Progresul Spartac se afla in vacanta pana pe 10 iulie, dar pregatirea noului sezon este in plina desfasurare la nivel organizatoric.

Astfel, au fost deja perfectate cateva partide amicale. Dupa reunirea lotului, pe 10 iulie, primul adversar va fi, in deplasare, o partenera traditionala a echipei noastre, Turris Turnu Magurele (ex Vointa Saelele), formatie proaspat promovata in liga secunda. Este deja al cincilea amical intre cele doua formatii, precedentele rezultate fiind in ordine: 1-3 la Bucuresti (aprilie 2017), 0-0 la Saelele (august 2017), 4-0 la Bucuresti (februarie 2018) si 3-2 tot la Bucuresti (foto – februarie 2019). Dupa numai doua zile, bleu-albastrii se vor deplasa la Pitesti, pentru un meci cu FC Arges, perfect la initiativa suporterilor celor doua echipe!

In perioada 1-12 august, progresistii se vor afla in cantonament montan, apoi vor debuta imediat dupa revenire in Cupa Romaniei (cel mai probabil pe 14.08). Inainte de a relua campionatul mai este programat un meci amical pe 17 august, cu FCM Alexandria.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s