Pentru ca si noua ni s-a intamplat, la barajul de pomina cu Crevedia, nu putem sa ii blamam pe adversarii nostri de ieri, mai ales ca SR Brasov e un club tinut in viata de pasiunea unor suporteri entuziasti.

Si, daca de povestea de la baraj stie toata lumea, o sa relatam in continuare alte doua cazuri in care, in Liga a III-a, ne-a „trecut glontul pe la ureche”.

Astfel, in noiembrie 2017, cand eram pe primul loc dupa 13 etape, la jocul de acasa cu Modelu (4-0 pe teren), ambulanta a sosit doar la ora 14.08, dupa telefoane disperate, si, in plus, se pare ca nici nu corespundea ca echipare, dar oaspetii au observat si reclamat acest lucru doar dupa joc.

Si mai dramatic au decurs lucrurile la marele meci cu Rapid din primavara, cand, cu 1000 de spectatori in baza, meciul a fost la doua minute de a fi anulat! Dupa intamplarea cu Modelu au fost angajate cate doua ambulante pentru a asigura 100% prezenta macar a uneia. Doar ca prima ambulanta a sosit fara medic (se mai practica, din pacate) iar cea de a doua a fost blocata la portile de intrare de cei 200 de suporteri rapidisti carora nu li se mai permisese accesul in baza supraaglomerata. In ultima clipa, cu acordul Jandarmeriei, au fost deschise portile si atat ambulanta cat si suporterii au putut intra, iar meciul s-a jucat si ne-a adus o victorie de prestigiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s