Refacerea suprafetei sintetice din Vrabiei, la solicitarea FRF, a obligat clubul nostru sa isi sustina primele doua meciuri de acasa pe un alt stadion decat cel propriu. Sigur, rezultatele nefavorabile din ultimele trei etape nu pot fi puse pe seama acestui fapt, si merita analizate in detaliu.

Dar un lucru este clar – in ceea ce priveste meciurile jucate pe propriul stadion, statistica ne este net favorabila: din 31 de partide oficiale jucate din martie 2017 incoace, am castigat nu mai putin de 26, am incheiat trei la egalitate si am pierdut doar doua! Ultima infrangere din Vrabiei dateaza de exact un an, de la meciul de Cupa Romaniei cu U Cluj, pierdut cu 1-0 dintr-un penalty contestat indelung. De atunci, bleu-albastrii au legat unsprezece victorii pe stadionul din Intrarea Vrabiei, printre victime numarandu-se Rapid, Unirea Slobozia, CS Afumati si CS Popesti Leordeni.

Un alt element interesant de remarcat este ca anul trecut revenirea progresista (dupa un singur punct in primele cinci meciuri) s-a produs incepand cu etapa a sasea , iar jocul cu Olimpic Rasnov de sambata aceasta conteaza exact pentru etapa a sasea din acest campionat.

Avem deci motive sa speram ca revenirea pe stadionul din Intrarea Vrabiei ar putea coincide cu revirimentul asteptat de toti suporterii progresisti! Asteptam asadar toti fanii bleu-albastrilor alaturi de echipa la meciul de sambata.

 

Un gând despre „Revenirea in Vrabiei ar putea aduce revirimentul sperat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s