Progresul Spartac nu avut deloc un start de sezon pe masura asteptarilor, iar dupa primele cinci etape acumulase pe teren doar cinci puncte (si numai trei goluri inscrise!), la care se adaugau cele trei obtinute norocos „la masa verde” la Brasov.

Iata insa ca – asa cum inspirat am anticipat in chiar avancronica partidei de acum trei etape cu Olimpic Rasnov – intoarcerea pe stadionul propriu din Intrarea Vrabiei a dat semnalul unui reviriment, Progresul reusind trei victorii consecutive, cu zece goluri inscrise si doar doua primite. Astazi, bleu-albastrii au fost foarte aproape chiar de a trece pe primul loc, golul marcat pe final de partida de Vlada (primul de dupa transferul de la Rapid) aducand pe CSM Slatina la egalitate de puncte cu Progresul.

Departajarea la golaveraj a dat, in aceasta situatie, castig de cauza echipei oltene, pentru un gol primit mai putin: 16-3 fata de 16-4! Dar acest lucru are mai putina importanta, mai ales ca vineri urmeaza, pe stadionul din Slatina, exact duelul direct intre primele doua clasate, de la care asteptam desigur o continuare a seriei pozitive a progresistilor.

Un gând despre „Ne-am oprit la un gol de primul loc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s