De joi, echipele clubului au putut intra la antrenament pe noua suprafata de joc de pe terenul din Intrarea Vrabiei, iar sambata s-au disputat si primele meciuri oficiale – trei de juniori si unul de seniori. Feedback-ul general este, fara exceptie, unul excelent – terenul sintetic este unul de top, la inaltimea unuia de iarba de cea mai buna calitate.

Reamenajarea terenului, inceputa in primele zile ale lunii august, a reprezentat un adevarat tur de forta pentru fostul nostru fotbalist Bogdan Grigore, administratorul bazei, si echipa lui – care nu au mai stiut ce inseamna un week-end (sau macar o duminica) de mai bine de o luna. Chiar si sambata, in ziua meciurilor, se mai turna inca beton la intrarea in suprafata de joc – dar la ora meciului cu Olimpic Rasnov totul a fost in ordine, iar cei 400 de spectatori au putut sa se bucure in conditii excelente de spectacolul sportiv si de victoria frumoasa a bleu-albastrilor.

Multumiri se cuvin tuturor celor implicati in aceasta lucrare, dar si Federatiei Romane de Fotbal, fara al carei sprijin logistic si intelegere nu am fi evoluat pe aceasta suprafata de joc de exceptie.

Pentru cei care ne sunt mereu alaturi, dar si pentru cei care au ratat meciul de sambata, urmatoarea ocazie de a asista la un meci din tribunele stadionului progresist va fi in acest week-end, la partidele juniorilor republicani in compania celor de la Astra, sau pe 12 octombrie la meciul de Liga a III-a cu Sporting Rosiori. Va asteptam!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s