Asa cum am anticipat deja, nu a fost nevoie decat de inca doua meciuri ca titular pentru Lucian Acasandrei pentru a-si trece in cont un nou gol in tricoul bleu-albastru. Si inca un gol vital, care a redat sperantele progresistilor si a facut posibila egalarea din prelungiri.

Stoperul de 22 de ani venit in vara de la Chindia este un jucator puternic, inalt (cel putin pentru Progresul Spartac unde, la 1,85 m, doar foarte tinerii Ispas si Cazaciuc – 1,91 si Matei – 1,87 il depasesc), si cu o lovitura de cap precisa. Pentru vechii progresisti, apetitul ofensiv al lui Acasandrei il aminteste putin pe Liviu Ciubotariu, al carui joc aerian l-a dus pana in nationala Romaniei la CM 1998. E drept, la Slatina l-a ajutat si iesirea ratata a portarului Grecu, nesigur pe final, cand a mai scapat mingea si la faza golului egalizator.

O coincidenta interesanta este aceea ca, la fel ca si la Colonesti, cand a mai inscris Acasandrei, sa se inscrie si a doua oara, iar golul respectiv sa fie un … autogol! Iar coincidentele nu se opresc aici – si la Colonesti unul dintre goluri nu a fost cu mingea in plasa ci semnalizat de tusier!!

Dupa opt meciuri, cele 15 goluri marcate efectiv de progresisti sunt repartizate astfel:

Stanciu -4

Tudorache, Donca – cate 3

Acasandrei – 2

Vlad, doua autogoluri – cate unul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s