In totalul de trei ani si jumatate de activitate, Progresul si-a trecut in cont o singura infrangere la mai mult de un gol diferenta – cea de la Moreni, din vara, in Cupa Romaniei, cu 1-3, dupa ce scorul fusese chiar si 0-3. Circumstantele (primul joc oficial din an, mai multi titulari menajati) conteaza mai putin, ramane faptul ca, in premiera, am stiut ca am pierdut meciul cu zeci de minute inaintea finalului…

Si, pentru „batranii” progresisti, Moreni mai oferea un motiv de revansa. In 1985-1986, una din cele mai bune echipe progresiste, cu Paul Popescu antrenor si jucatori ca Stoichita, Bolborea, Beldie, Purdea, V. Ene, M.Stoica, ajunsa pana in sferturi in Cupa Romaniei dupa victorii la FC Arges si FC Olt, a pierdut promovarea in Divizia A in fata unei Flacara protejata de un temut general de Securitate.

Azi ne-am dorit asadar revansa si, cu exceptia celor douazeci de minute dintre 1-0 si 1-1, am controlat clar partida, parand ca nu avem cum scapa victoria. A fost suficienta insa o neatentie, tocmai atunci cand Progresul domina categoric si ratase doua mari ocazii intr-un singur minut, ca gazdele sa scoata un 2-2 la care nu mai sperau.

Ramane sa transam duelul in primavara, in Intrarea Vrabiei, acolo de unde putine echipe au plecat cu puncte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s