Progresistii care nu au facut deplasarea la Moreni au putut urmari jocul pe transmisiunea live a celor de la Flacara Moreni. Acestia au creditat ca marcatori ai golurilor progresiste pe Oaie (autogol) si Leafu – in cazul ultimului, facand confuzie evidenta cu Tudorache (nr 21 fata de 24), cel care a reluat din apropiere dupa o actiune foarte buna pe dreapta a lui Parfeon, lansat de Milea.

Dar si pentru primul gol se impune o corectie: dupa o minge respinsa din careu, Mircea Donca a sutat puternic de la 25 m lateral stanga, iar fundasul Oaie a incercat sa respinga cu capul, dar a reusit doar sa devieze putin mingea pacalind propriul portar. Consideram ca golul trebuie creditat, intr-o astfel de situatie, jucatorului nostru, la a patra reusita stagionala.

Atat Donca cat si Tudorache au fost foarte aproape sa mai aiba in cont un gol cu deviere similara – Donca la 2-1 pentru noi, chiar inainte de egalarea morenarilor, iar Tudorache in ultimele minute de joc, dar de fiecare data mingea a ocolit de putin poarta!

Ierarhia golgeterilor progresisti dupa jocul de ieri este urmatoarea:

Stanciu – 7

Tudorache – 6

Donca – 4

Acasandrei -2

Vlad, Curt, Milea, Ispas, Petcu – cate unul, plus doua autogoluri.

Un gând despre „Autogol Oaie sau gol pentru Donca?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s