Fara gol dupa primele 12 etape, Leo Boiangiu, unul din titularii constanti din ultimii ani ai Progresului, a spart in sfarsit gheata in primele minute ale partidei de ieri, deschizand scorul cu un sut plasat din careu, langa bara (foto). Din pacate, in repriza secunda, el a vazut cartonasul galben dupa un fault la mijlocul terenului, acesta fiind al patrulea avertisment al sezonului si aducandu-i suspendarea pentru meciul urmator.

Tudorache a ajuns la sapte reusite cu cea de ieri, o reluare din apropiere dupa patrunderea lui Sandru. Desi nu a evoluat inca in nici un joc ca titular, tanarul Petcu si-a trecut deja in cont al doilea gol in tricoul bleu-albastru, imediat ce fusese introdus pe teren. Mentiune speciala pentru acest gol merita insa si Milea, creatorul fazei, de la meci la meci mai dezinvolt si inspirat.

Golgeterii celor doua formatii, Vasile Mihai de la gazde, respectiv Stanciu, au ramas fara gol marcat ieri, cu precizarea ca daca primul, in ciuda talentului evident, nu a avut nici o ocazie clara, capitanul progresist a fost ghinionistul zilei, cu cateva oportunitati bune, printre care si un sut in bara din lovitura libera!

Sa recapitulam, cu aceasta ocazie, lista marcatorilor progresisti:

9 – Stanciu

7 – Tudorache

4 – Donca

2 – Acasandrei, Milea, Petcu

1 – Vlad, Curt, Ispas, Sandru, Boiangiu, Negoita (Colonesti), Scheau (Slatina)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s