Inca de cand au aflat ca vor evolua in seria a III-a, progresistii au stiut ca principala adversara in lupta pentru primul loc va fi CSM Slatina, care, desi nou promovata, are un lot puternic (intarit si dupa inceperea sezonului cu un atacant de nivelul lui Vlada) si resurse financiare net superioare.

Startul de campionat a adus o evolutie solida a echipei oltene, care, coroborata cu seria de trei meciuri slabe ale Progresului din etapele 3-5, dusese ecartul in clasament la 4 puncte dupa primele 5 runde. In doar trei meciuri insa, Progresul a acumulat punctaj maxim si a recuperat diferenta, la sfarsitul celei de a opta manse bleu-albastri egaland Slatina la puncte.

De atunci, cele doua echipe au un duel extrem de strans, fiind mereu la egalitate de puncte, departajate doar de golaveraj, initial favorabil oltenilor, dar care de patru meciuri a adus Progresul in pozitia de lider. Posibilele rivale din Moreni, Alexandria sau Craiova au cedat intre timp pasul, astfel ca duelul pentru promovare pare ca se va purta exclusiv intre cele doua protagoniste.

Cu doar doua etape inainte de finalul turului, echipa din Slatina pare sa aiba un program ceva mai usor: acasa cu Bascov, apoi la Rasnov, in timp ce progresistii au un meci greu acasa cu Alexandria si un final de foc la Craiova, la ocupanta locului trei. Von vedea in urmatoarele doua saptamani daca vreuna dintre cele doua competitoare va reusi sa ia avantaj fata de cealalta la jumatatea intrecerii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s