Maine, cu incepere de la ora 12, in Intrarea Vrabiei, se disputa derby-ul seriei a patra a campionatului national de juniori republicani U19, intre Progresul Spartac (locul 2, 39 de puncte) si Rapid (locul I, 51 de puncte).

Rapidul are probabil una din cele mai redutabile echipe din tara la aceasta categorie de varsta, dupa ce in vara a preluat integral efectivele puternicului centru Juniorul, care anul trecut au evoluat sub culorile Metaloglobus. Lotul U19 rapidist este folosit si in competitiile Ligii a IV-a bucurestene, acolo unde echipa secunda a visiniilor ocupa locul 3, iar ieri a reusit un spectaculos 2-2 cu Bucuarest United, echipa ce avea punctaj maxim pana atunci!

Obiectivul Progresului Spartac este locul 2, calificant in fazele finale, pentru care se afla intr-un duel strans cu Petrolul. Rapidistii au castigat clar cele doua meciuri din acest an (5-0 pe Rocar si 3-0 pe Coresi), dar ultimul joc din Vrabiei, toamna trecuta (foto) s-a incheiat cu un dramatic 4-4.

Meciul va fi precedat de la ora 10 de partida echipei U16 cu Stiinta Craiova si urmat de jocul de U17 Progresul- Rapid de la 14.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s