Pe o vreme ostila, cu un vant extrem de puternic, care a facut ca mingea sa o ia constant in directii imprevizibile, Progresul se impune cu greu, dar meritat, in fata uneia dintre echipele foarte bune ale seriei.

Startul ne arata o formatie oaspete mai adaptata la conditiile de joc, reusind o posesie mai buna a balonului. Dupa 30 de minute fara ocazii, Stanciu scapa spre poarta dar suteaza telefonat si portarul advers prinde, dar tot el se revanseaza in cateva zeci de secunde cu un sut excelent din afara careului: 1-0.

Alexandria revine si are doua sanse bune de a marca, inainte si imediat dupa pauza, dar Raduta intervine inspirat de fiecare data. Este randul Progresului sa aiba mari ocazii prin Donca, Stanciu sau Tudorache. Finalul ne da insa mari emotii, pe fondul pasului inapoi facut de bleu-albastri, dar… totul e bine cand se termina cu bine!

Au jucat: Raduta – Parfeon (46 Vlad), Leafu, Matei, Lixandru (46 Sandru) – A. Grigore (46 Petcu), Geana, Donca (77 Acasandrei), Milea – Tudorache, Stanciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s