Dupa ce Progresul s-a impus intr-un meci foarte greu la satelitul Craiovei, am sperat cu totii intr-un pas gresit al rivalilor din Slatina la Rasnov, care sa ne aduca o usoara desprindere in clasament. Conditiile pareau favorabile – vreme rea, cu ploaie, frig si teren greu (foto), echipa locala cu jucatori experimentati, redutabila pe teren propriu – dar autogolul din minutul 2 al lui Poverlovici a fost decisiv, oltenii trecandu-si in cont inca trei puncte si ajungand la a patra victorie consecutiva fara gol primit!

De altfel, Progresul Spartac nu a reusit niciodata sa aiba avantaj la puncte in fata adversarei directe, pe parcursul turului. Echipele au fost cap la cap doua etape, apoi egalul de la Pucioasa ne-a tras cu doua puncte in urma, dintre care unul a fost recuperat imediat prin egalul cu Bascov si esecul Slatinei la Alexandria. Dupa esecul de la Blejoi ecartul a crescut la patru puncte, dar Slatina s-a impiedicat apoi la Pucioasa si Colonesti permitand bleu-albastrilor sa revina.

Din etapa a opta, echipele sunt cap la cap, egalitatea mentinandu-se perfecta in ciuda unor finaluri dramatice: Vlada (minutul 89 la Colonesti) si Cotiga (91 la Voluntari) au salvat in extremis Slatina, dar si Progresul a egalat in min 96 (autogol Scheau) chiar in meciul direct!

E clar ca lupta va continua „la baioneta” si in retur, poate chiar pana in ultima etapa. Un moment important al duelului va fi, desigur, partida din etapa a douazeci si patra, dintre cele doua echipe, pe stadionul din Intrarea Vrabiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s