Victoria de ieri a grupei 2004 a Progresului este o performanta asupra careia merita sa revenim, fiind obtinuta in fata Academiei lui Hagi, cel mai puternic centru din tara si, desigur, liderul la zi al clasamentului seriei!

Intr-o serie foarte tare, care reuneste probabil cele mai puternice echipe din tara la aceasta categorie de varsta – Viitorul, FCSB, Dinamo si U Craiova – micii progresisti au alternat performantele foarte bune de la Constanta, Craiova, Buzau sau Pitesti cu rateuri neasteptate in fata echipelor mai slab clasate precum Chiajna sau Stiinta Craiova.

Victoria de senzatie de ieri (3-0 in fata probabil celei mai puternice formatii din tara!) demonstreaza insa clar potentialul acestei generatii, pe care Andrei Erimia o considera cea mai promitatoare a centrului nostru, capabila sa produca jucatori valorosi pentru prima echipa a bleu-albastrilor. Iar succesul de ieri, care a adus echipa din nou pe locul 7, asigura si clasarea pe una din pozitiile 5-8 (mai este de jucat o singura etapa), fazele finale ale competitiei fiind programate sa se desfasoare prin reunirea echipelor de pe locurile 1-4, 5-8 si 9-12 din cele trei serii existente.

Felicitari tuturor si mai ales mult succes mai departe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s