Progresul Spartac a transferat in aceaata iarna un nou atacant care sa il „sustina” la nevoie pe golgeterul Ciprian Stanciu – Cristi Flisc, fost jucator la Modelu si Carmen (in galben, in plan indepartat in fotografia preluata de pe sportb.ro).

Azi, el a reusit primul gol PENTRU Progresul Spartac, in minutul 92 al partidei de la Ruse. Am subliniat „pentru”, intrucat fotbalistul nascut in 1998 are un interesant istoric de reusite CONTRA echipelor progresiste antrenate de Andrei Erimia!

Daca golul de 1-1 marcat de el in primavara trecuta, la victoria noastra cu 4-1 de la Modelu, este proaspat in memoria fanilor, in trecutul ceva mai indepartat (2013) gasim o partida epica reusita de Flisc ca junior al Concordiei Chiajna, cand a invins aproape de unul singur juniorii 1998 ai lui Andrei Erimia, marcand un hat-trick, dupa ce la pauza progresistii conduceau cu 2-0 prin golurile lui Adi Neacsu si Cristi Georgescu.

Sa speram ca, in cel mai scurt timp, numarul de realizari ale lui Flisc in tricoul Progresului va depasi clar pe cele contra bleu-albastrilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s