Revenim astăzi cu răspunsul la întrebarea pusa la finalul articolului de ieri, și anume câți jucători care au intrat pe teren în partida din septembrie 2016 de pe stadionul Electromagnetica, Progresul Spartac – Regal 5-0, se afla în acest moment în lotul bleu-albaștrilor. Am numit-o întrebare – capcana, întrucât un ochi neavizat ar fi tentat sa se uite exclusiv în stânga imaginii, către echipa progresista. Ori, de acolo, doar veteranul Florin Geană mai evoluează și astăzi pentru Progresul (mai este și Parfeon, dar a lipsit la acest joc)!

Surpriza vine însă dinspre tricourile alb-roșii, unde îi regăsim pe: Andrei Voican, Eduard Radu, Andrei Grigore, Silvian Matei, Adrian Dorobanțu și chiar – la doar 16 ani! – pe Răzvan Milea. Iar dacă ii adaugăm la listă și pe Mihai Lolescu, Mihai Butoi, Alin Turbatu, Robert Chivu, Cadolar Curt, putem concluziona că aproape toată echipa de atunci de la Regal a trecut prin curtea Progresului!

Regalul a fost de altfel cel mai tare adversar al nostru în Liga a IV-a, sezonul de primăvară aducând dispute mult mai echilibrate intre cele doua echipe: 0-0 pe Ion Tiriac în campionat, 1-2 în Cupa României – faza pe București – pe Coresi și un dramatic 1-0 în play-off cu gol marcat de Damaschin în minutul 94! Cu jucători de mare perspectiva, născuți majoritar după 1999, cei de la Regal au crescut de la meci la meci, iar la sfârșitul sezonului au fost mutați in corpore la CSA Steaua, unde au purtat acel spectaculos duel cu Rapid.

Mai jos, puteți revedea golul decisiv al lui Damaschin din play-off, ultima partida directa dintre cele doua formații.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s