Astazi a avut loc o videoconferinta organizata de conducerea FRF cu reprezentantii cluburilor din Liga a III-a, pentru a discuta directiile ce vor trebui urmate in privinta reluarii sau nu a sezonului competitional.

Presedintele FRF a explicat ca liga a treia are o specificitate diferita de primele doua, de care trebuie tinut cont. Astfel, desfasurarea de etape intermediare este mult mai dificila la acest nivel, iar organizarea partidelor conform protocolului care va fi agreat la nivelul ligilor superioare va fi mult mai greu de realizat. De altfel, majoritatea cluburilor de liga a treia par sa convearga catre “inghetarea” sezonului.

Au existat si destule voci, in special din randul candidatelor la promovare, care au insistat pentru finalizarea cu orice pret a competitiei.

Scopul videoconferintei de azi a fost doar informarea participantilor si “sondarea” pozitiei acestora, urmand ca in zilele urmatoare sa fie trimis fiecarui club un chestionar prin care sa se opteze pentru unul din mai multe scenarii posibile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s