In cadrul unei sesiuni de lucru impreuna cu toti reprezentantii Ligii a III-a, presedintele FRF, Razvan Burleanu, a prezentat un scenariu ce reprezinta varianta cea mai plauzibila ce urmeaza a fi aprobata.

Formatiile de pe locul 1 vor promova in Liga a II-a, insa daca formatia de pe locul secund se afla la maxim 3 puncte distanta, se va disputa un baraj in sistem tur-retur intre cele doua. Cele mai dezavantajate echipe devin AFC Unirea 04 Slobozia (seria 2), care va trebui sa joace baraj cu ACS Mostiştea Ulmu, Progresul Spartac ’44 (seria 3) cu CSM Slatina – Fotbal și ACS Fotbal Comuna Recea (seria 5) cu CS Minaur Baia Mare.

De asemenea, nicio echipa nu va retrograda. Structura seriilor de Liga a III-a va fi modificata in sezonul viitor, avand in componenta 18 echipe in loc de 16, cele 15 ramase plus inca trei venite din Liga a II-a sau Liga a IV-a (baraj in trei, in loc de doua ca pana acum)

Clubul nostru si-a exprimat categoric dezacordul in cadrul videoconferintei fata de aceasta propunere pe care o considera discretionara si va analiza modalitate de a o contesta in cazul in care va fi adoptata oficial.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s