Luni seara, asa cum deja am relatat cu promptitudine pe site-ul nostru, FRF a trimis reprezentantilor cluburilor de liga a treia un chestionar privind variantele de incheiere a actualului sezon. Dupa cum se vede din fotografia print screen de mai jos, cele cinci scenarii propuse au fost: jucarea tuturor celor 14 etape, playoff / playout cu sau fara injumatatirea punctelor; inghetarea competitiei CU PASTRAREA CLASAMENTULUI ACTUAL; anularea sezonului fara promovare / retrogradare.

Am votat, ne-am simtit bine cu totii ca e democratie si suntem consultati, iar la videoconferinta de ieri ne-am trezit cu un cu totul alt scenariu, chipurile „doar o propunere”, de fapt decis deja de zile bune, dupa cum aflase presa de specialitate!! Iar ca decizia era luata demult ne este dovedit si de faptul ca echipa clasata pe locul II in seria noastra si-a bagat deja, din ce am aflat noi, jucatorii in izolare, urmarind sa “fure startul” si sa inceapa cat mai repede antrenamentele, profitand de situatia materiala mai buna!

Reprezentantul clubului Progresul Spartac, dar si al celorlalte cluburi afectate direct de decizie (Recea, Slobozia, Suceava) au protestat hotarat in cadrul videoconferintei, punand intrebari care au ramas de multe ori fara un raspuns coerent.

Asa cum a anuntat si in cadrul videoconferintei, clubul nostru ia in mod serios in calcul ca, in cazul in care un astfel de scenariu lipsit de suport regulamentar sau chiar logic (in afara de insistentul si total necuantificabilul “cel mai mic nivel de nedreptate”) si cu evidenta dedicatie pentru anumite cluburi va fi aprobat de Comitetul Executiv, sa nu participe la acest baraj „scos din joben”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s