Astazi, pe terenul de la Cornetu, echipa noastra a sustinut un al doilea amical consecutiv cu o divizionara secunda, Metaloglobus. Scorul a fost identic cu cel inregistrat ieri la Chiajna, respectiv 0-2.

Partida a dat ocazia pentru o ultima aparitie in tricoul progresist pentru mai multi jucatori care ne-au incantat weekend-urile in ultimii ani si care se vor desparti in zilele urmatoare de clubul nostru.

Au evoluat: Voican – Vlad, Parfeon, Leafu, Sandru – Matei, Milea, Donca, Petcu – Dorobantu, Stanciu. Au mai intrat Jipa, Cazaciuc, Lolescu, Ditu, Lixandru, Geana, Brocea.

Printre jucatorii emblematici care sunt in tratative mai mult sau mai putin avansate cu alte cluburi si carora trebuie sa le multumim (vom reveni pe larg asupra acestui subiect) pentru toate bucuriile pe care ni le-au oferit in ultimii ani sunt Mircea Donca, Leonard Boiangiu si Ionut Tudorache. Progresul Spartac va aborda sezonul de liga a traia viitor (si acesta pus sub semnul incertitudinii din cauza epidemiei COVID si al carui start va fi mai mult ca sigur amanat) cu un lot remaniat, in care vor fi inclusi numerosi juniori.

Lasă un comentariu