Astă-seară, căpitanul și liderul vestiarului progresist, Ciprian Stanciu, a susținut ultimul antrenament în Intrarea Vrabiei, înainte de a pleca spre Baia Mare, la noua sa echipă, Minaur. Ciprian Stanciu a condus ultimul antrenament al grupelor de pitici 2013 și 2014, acesta urmând a fi preluate de colegul său George Jecu.

Copiii i-au făcut o frumoasă surpriză celui care le-a pus ghetele în picioare, dăruindu-i doi magneți pe care au fost imprimate fotografii de la primele lor partide oficiale, în Interligă.

Vizibil emoționat, Ciprian Stanciu a ținut să se adreseze și cititorilor site-ului nostru. ”Aici m-am simțit împlinit ca fotbalist. A fost cea mai bună perioadă a carierei mele. Am jucat inclusiv în Liga a V-a la Progresul Spartac și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de echipă în acești ani. Din păcate sunt obligat să plec să mai joc câțiva ani, dar tot la Progresul Spartac mă voi retrage. Intenția mea este să joc cel puțin până la 37 de ani, adică încă vreo șapte sezoane”, se confesează Ciprian Stanciu.

Vârful de atac bleu-albastru a strâns, în acești ani, 94 de meciuri oficiale și 79 de goluri pentru Progresul Spartac: ”Dacă nu s-ar fi întrerupt competiția mi-aș fi realizat deja prima parte a visului, acela de a juca 100 de meciuri la Progresul Spartac. Vreau să marchez și 100 de goluri pentru echipa mea de suflet și sunt convins că îmi voi atinge aceste obiective înainte de a agăța ghetele în cui”, completează nouarul progresist.

Stanciu a marcat în meciurile de eșalon superior (liga a III-a, Cupa României, baraje) 51 de goluri în 68 de partide. El va urmări în continuare evoluția echipei de seniori, precum și pe cea a echipei de pitici. ”Când cei cu care am început antrenoratul vor ajunge fotbaliști, îmi voi îndeplini un alt vis”, a mai spus Ciprian Stanciu.

La final, Ciprian Stanciu a subliniat că ”pentru cariera sa de fotbalist Progresul Spartac înseamnă mai mult decât evolutiile la FC Național sau Viitorul Constanța”. Stanciu a semnat în această vară, după ratarea barajului cu CSM Slatina, un contract cu Minaur Baia Mare.

Mult succes căpitane! Intrarea Vrabiei va fi mereu casa ta…

Un gând despre „Ciprian Stanciu la ultimul antrenament în Intrarea Vrabiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s