Noul sezon de Liga a III-a este programat sa inceapa pe 12 septembrie, iar Progresul Spartac se pregateste intens pentru competitie, chiar daca nu cunoaste inca numele partenerelor de intrecere din seria de zece echipe.

Ca in fiecare an, este nevoie de prezenta obligatorie a trei jucatori “under age” pe teren, respectiv unul nascut dupa 2000 si doi dupa 2001. Daca in prima categorie gasim mai multi jucatori care au fost si in lotul de anul trecut (Petcu, Cazaciuc, Brocea), pentru cea de a doua sunt necesare variante noi, singurul jucator de aceasta varsta care a mai evoluat in campionatul trecut fiind portarul Jipa.

Ultimele antrenamente si jocuri de pregatire au adus in prim-plan mai multi dintre fotbalistii care au evoluat anul trecut in campionatul de juniori republicani. In fotografie ii vedem – in aceasta ordine – pe Jianu (2003), Alexandrescu, Carlig si Moldoveanu (toti 2002). Dintre acestia, fundasul central Vlad Alexandrescu pare sa fi “acontat” deja o pozitie in formula de start, in vreme ce pentru cea de a doua competitia ramane deschisa.

Un prim unsprezece posibil pentru aceasta toamna ar putea fi Voican – Vlad, Parfeon, Alexandrescu, A. Grigore – Matei, Moldoveanu, Lixandru (Ditu), Petcu – E. Radu, Cazaciuc, cu Jipa, Brocea, Jianu, Carlig gata oricand sa ii inlocuiasca.

Un gând despre „Juniorii Progresului, solutii pentru sezonul viitor

  1. Pe mine m-a impresionat Vlad pe banda dreapta. Sigur ca nu ii dau eu sfaturi domnului antrenor Erimia, dar vreau sa ii spun prieteneste, ca Vladut este o mare valoare.
    Cu stima si respect,
    Hai Progresul!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s