Ieri, la meciul cu Dinamo 2, am mai inregistrat doua noi debuturi oficiale in tricoul bleu – albastru.

A fost mai intai Eduard Matei (2001), fost junior la Daco- Getica, intrat direct ca titular. Acesta, desi acuza probleme musculare si a trebuit inlocuit la jumatatea primei reprize, a reusit sa marcheze, cu o executie inspirata, golul de 1-1.

In ultimul sfert de ora, a fost introdus si foarte tanarul Andrei Ohaci (2004!), care, pe final, servit in pozitie ideala de Vlad, l-a executat cu un sut violent pe Esanu pentru 5-1 (foto). Ohaci nu este cel mai tanar jucator trimis pe teren de Progresul Spartac intr-un meci oficial (Purice a debutat in martie 2018 cu Sportul Chiscani la 16 ani neimpliniti!), dar este cel mai tanar marcator, la numai 16 ani si 7 luni, depasindu recordul lui Tudorache, care reusise aceasta performanta, tot in 2018, la 17 ani si jumatate.

Andrei Ohaci este mijlocas ofensiv si capitanul echipei de 2004 care a facut o figura frumoasa anul trecut la Liga Elitelor U16 – si pe care ne dorim sa o vedem cat mai curand din nou pe teren in cadrul campionatului republican de juniori. Primul sau antrenor a fost George Jecu, la Galactik, tehnicianul lucrand acum si pentru grupele de copii de la Progresul Spartac.

 

Un gând despre „Ohaci – cel mai tanar marcator al Progresului Spartac!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s