Chiar daca un scor de 5-1 poate parea din exterior unul mai mult decat categoric, vom evita sa analizam partida de ieri exclusiv prin prisma rezultatului, si vom spune ca meciul Progresului cu Dinamo 2 a fost unul foarte echilibrat, in care bleu-albastrii s-au detasat doar pe final.

Progresistii au revenit frumos dupa deschiderea scorului de catre oaspeti si au facut relativ repede 2-1 dupa doua goluri la care pasele excelente ale lui Edi Radu, respectiv Petcu i-au pus pe marcatori in situatie de singur cu portarul.

La 2-1 insa, dinamovistii au avut unele momente de dominare destul de clare, mai ales in prima jumatate a reprizei secunde, creindu-si un mare numar de ocazii, portarul Voican avand doua interventii excelente fata in fata doar cu atacantul advers, iar cand el a fost depasit Parfeon a scos in extremis, din alunecare, de pe linia portii!

Autogolul lui Tone, dar mai ales pauza de apa, au readus in sfarsit luciditatea in tabara progresista, iar degringolada din defensiva a fost stopata, desprinderea de final venind ca o consecinta.

Chiar si antrenorul Andrei Erimia, rareori critic cu prestatia propriei echipe, declara: “Dupa meciul asta chiar putem sa spunem ca am avut noroc!”.

Pentru jocul urmator din Ghencea insa va fi nevoie de un alt nivel de joc pentru a putea spera la un rezultat favorabil…

Un gând despre „Cronica jocului, nu a rezultatului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s