Ieri s-a disputat, în seria a III-a a Ligii a III-a, pe Stadionul Inter-Gaz din Popești-Leordeni, partida dintre SC Popești-Leordeni și ACSM Oltenița. Jocul a fost la discreția gazdelor, mai bine pregătite fizic și mai organizate, însă scorul final, 2-2, a fost marcat de unele greșeli inadmisibile.

După ce au deschis scorul în minutul 17, prin Sima, ilfovenii și-au dat un autogol în stilul celui pe care dinamovistul Țone l-a înscris în Intrarea Vrabiei, etapa trecută. Fundașul central Roberto Anghel, de la echipa gazdă, a trimis ușor o minge înaltă, cu capul spre propriul portar, iar goal-keeper-ul Dragomir a fost prins pe picior greșit. Până la pauză, Oltenița a trecut în avantaj după o nouă indecizie a portarului Dragomir, care nu a evitat un corner. De acolo a ieșit o lovitură liberă de la marginea careului, executată parabil, din care s-a marcat golul de 1-2.

ACSM Oltenița, fosta noastră adversară de serie, s-a prezentat cu aproximativ aceeași echipă precum în urmă cu două sezoane, în vreme ce Popești-Leordeni are unele achiziții care se grefează pe nucleul localnicilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s