Chiar daca seriile 3 si 4 nu se intersecteaza decat la baraj, ele se bat pentru un singur loc promovabil, asa ca merita analizate “la pachet”.

Daca pronosticul inainte de start era ca pentru primele doua locuri se vor bate Mostistea Ulmu si CS Afumati, iata ca dupa primele doua etape doar ilfovenii au confirmat adunand punctajul maxim.

Ulmu, echipa lui Leafu si Acasandrei, a avut deja doi pasi gresiti pe teren propriu, e drept in compania principalelor pretendente la pozitiile fruntase, Axiopolis (3-3) si Afumati (0-1, in fotografie). Astfel, primele pozitii sunt ocupate dupa prima treime a turului de CS Afumati (cu Geana si Tudorache in lot) cu 9 puncte si Axiopolis cu 7.

Este interesant de remarcat ca cele doua fruntase au o abordare diametral opusa a jocului: ilfovenii au trei victorii la limita si golaveraj 4-1, in timp ce constantenii sunt generosi si in atac si in … apararare, inscriind 16 goluri si incasand 7!

Oricum, este o serie mult mai echilibrata decat a noastra iar lupta pentru primul loc se anunta extrem de interesanta si echilibrata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s